EX- YRITYS

khalima-moi

"Goodbye, AfroSusi&LuovaSointu!" Sointu Condé jatkaa opettamista ja ohjaamista freelancerina.


AFROSUSI&LUOVASOINTU

AfroSusi&LuovaSointu oli Sointu Condén perustama yritys, joka oli erikoistunut erilaisiin afrotuotteisiin. Yritys aloitti toimintansa kesällä 2005 ensimmäisenä afrotanssiin ja rummutukseen erikoistuneena yrityksenä Suomessa.

AfroSusi&LuovaSointu sai nimensä omistajan nimistä ja osaamisesta; Soinnun lempinimi on perhepiirissä Susi, ja vaikka hänen päälajinsa on afrotanssi, hän on hyvin lahjakas ja luova moniosaaja myös musiikin, draaman, kirjoittamisen ja taiteen parissa.


TANSSII AFROSUSIEN KANSSA

Afrikkalaisessa kulttuurissa yhteisöllisyys on hyvin tärkeää. Afrotanssissa voi kokea yhdessä tanssimisen iloa ja rytmin riemua. Lisäksi afrotanssi on erittäin hyvää, monipuolista ja kokonaisvaltaisesti kuntoa kohottavaa liikuntaa.

Tämän kokemuksen AfroSusi&LuovaSointu halusi tuoda kaikkien suomalaisten saataville muokkaamalla afrotanssista sopivia tuotteita kaiken ikäisille ja kokoisille.

Vuosien mittaan afrosusien kanssa ehtivät tanssimaan äidit vauvoineen, lapset, teini-ikäiset, työikäiset, eläkeläiset, raavaat rakennustyömiehet, kehitys- ja CP-vammaiset, jopa monet afrikkalaisetkin.

Yrityksen afrotanssituotteisiin kuuluivat mm. BeibiAfro, LeidiAfro, PerheAfro, SkidiAfro, Afro&Kehonhuolto ja AfroMix.

Lisäksi AfroGroove, AfroBic, AfroDancehall sekä AfroDiscot (Mbalax/Ndaga, Ndombolo, Coupé Décalé).

Afrotanssin lisäksi tarjolla paljon oli muitakin tanssitunteja , ZUMBA®Basic, ZUMBA®Toning, ZUMBAGold® (myös tuolilla istuen), ZumbaKids®, erilaisia jumppatunteja, Aivobic.


RYTMIN RIEMUA RUMMUTTAMALLA

Afrotanssin lisäksi tarjolla oli myös Rytmin Riemua- rumputunteja, joilla soitettiin länsiafrikkalaisia rytmejä joko sellaisena kuin ne soivat tanssitunneillakin tai mukaeltuina sovituksina.

Tärkeintä oli se, että osallistuja pääsi heti ensimmäisellä kerralla kokemaan rytmin riemua ja onnistumisen elämyksiä olemalla osana rytmiryhmää.


LUOVASOINTU

Tanssin, liikunnan ja rumputuntien lisäksi yrityksen tarjontaan kuuluivat myös erilaiset ilmaisukurssit (Luovis, Kuvis ja Draamis) sekä luovan tanssin tuotteet TarinaTanssi ja Tanzu.

Ilmaisutunnit osoittautuivatkin hyvin suosituiksi yritysten virkistyspäivillä joko yksittäisenä tuntina tai osana virkistyspakettia, joka saattoi koostua, esim. luovaa ilmaisu, kuntotanssi & rentoutusliikunta tai esim. afrotanssi, rummutus & rentoutus.


AFROTANSSIESITYKSET

AfroSusi&LuovaSointu myi myös länsiafrikkalaiseen kulttuuriperimään pohjautuvia afrotanssiesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin. Katso tarkemmin ESITYKSET

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HUOM! Sointu Condé jatkaa kaikkien edellä mainittujen lajien ohjaamista freelancerina. Ja HUOM! kaikenlaisia uusiakin tanssi- yms. tunteja on tullut repertuaariin mm. Dance80Fit® ja kehonhuolto&rentoutus Hang- rummun säestyksellä sekä AfroStick, jossa tanssitaan rumpukapulat kädessä.