MUU TANSSILIIKUNTA

ZUMBA®Basic

Kunnonkohotusta, rasvanpolttoa ja bileet samassa paketissa? Zumba on tätä kaikkea ja paljon muuta. Tunnilla hyödynnetään kaloreita kuluttavaa ja kuntoa kohottavaa intervalliharjoittelua, tanssiliikkeitä tehdään vuoroin nopeaan ja hitaaseen rytmiin.

Tanssityylit ja musiikki puolestaan vaihtelevat latino- ja afrorytmeistä kansainvälisiin hitteihin. Saman tunnin aikana pääset tanssimaan vaikkapa salsaa, reggaetonia, afroa, flamencoa ja hip hoppia.

Perusideana on, että tanssiliikkeet ovat helppoja, joten jokainen pääsee heti kunnolla irrottelemaan ja nauttimaan tanssimisesta. Tunnilla tehdään koreografiaa pohjautuen ns.formulaan niin, että säkeistössä, kertosäkeessä ja väliosissa on aina omat liikesarjansa.

Tunnilla ei opetella tanssitekniikkaa, vaan tärkeintä on hyvä mieli sekä monipuolinen ja hauska liikunta. Kyllästymään ei pääse, sillä jokainen tunti on ainutlaatuinen. Tavoitteena on, että jokainen poistuu tunnilta hikoillen ja hymyssä suin.


ZUMBA®Toning

ZUMBA®Toning on ylävartaloa kiinteyttävä tanssikiinteytystunti, jossa käytetään kevyitä käsipainoja, jotka muistuttavat marakasseja. Käsipainojen avulla harjoitusvaikutus tehostuu ja on kokonaisvaltaista.

Tanssiaskeleet ovat helpompia kuin ZUMBA®Basic tunnilla. Tunti kehittää erityisesti koordinaatiokykyä ja lihaskestävyyttä sekä kiinteyttää vartaloa monipuolisesti.

Tunti sopii erityisen hyvin niille, jotka osaavat jo zumban perusaskeleet, mutta aloittelijakin voi ihan hyvin osallistua tunnille ja jättää aluksi, jos siltä tuntuu, painot pois.

ZUMBA®Toning käsipainoja saa ostaa Soinnun kautta tilaamalla. Tunneilla ei ole pakko käyttää painoja mikäli ei halua. Tai voi käyttää omia myös painoja.


ZUMBAGold®

ZUMBAGold®-tunnit on suunnattu paitsi aktiivisille ikäihmisille, myös iästä riippumattomatta niille Zumba-asiakkaille, joille tavallinen Zumba- tunti on liian nopea ja esim. kuntoiluharrastustaan aloitteleville.

Tilauksesta tunteja myös erityisryhmille ja liikuntarajoitteisille; tunti voidaan toteuttaa myös tuolilla istuen tai tuolia tukena käyttäen.

Tunneilla liikutaan lattarirytmien ja maailman musiikin tahdissa hauskasti ja innostavasti. Tunnit kehittävät sekä aerobisen sekä lihaskunnon ohella myös tasapainoa ja muistia.


ZUMBA®KIDS ja ZUMBA®KIDS JR.
Energiset ja hauskat lapsille muokatut zumba-tunnit, jotka koostuvat tansseista ja leikeistä. Tunnit ovat tanssillisempia kuin ZUMBA®Basic- tunnit. Tunneilla tanssitaan (mm. reggaeton, hip hop) helppoja, mutta hauskoja koreografioita, jotka kehittävät lapsen motorisia ja sosiaalisia taitoja.

Tunnit soveltuvat 4-12v. lapsille sekä tytöille että pojille. Lapset jaetaan eri ikäryhmiin ja opetus tapahtuu kunkin ikäryhmän vaatiman opetustyylin mukaisesti.

Ryhmäkoko on huomattavasti normaalia zumba-tuntia pienempi. Tunnin pituus on 30-45 minuuttia.


KUNTOTANSSI

Todella hauska, vauhdikas ja tehokas tanssiliikuntatunti, jonka aikana tanssitaan helppoja, lyhyitä koreografioita, jotka koostuvat ko. olevalle tanssi/musiikkilajille ominaisista liikkeistä. Tunnilla ollaan koko ajan liikkeessä, vaihdellen tanssityylejä kappaleiden mukaan.

Tunti koostuu seuraavista lajeista: Baletti, Hiphop/StreetDance, Country`n`Western, Disco(70-luvun ja uusi), Rock´nRoll(vanha ja uusi sekä Swing), Lattarit, Afro(trad.tanssi ja afrodisco), SuomiAerobic, Ragga Dancehall.

Sopii kaiken tasoisille liikkujille eikä vaadi ennakko-osaamista. Tällä tunnilla jokainen voi kokea tähtihetkensä, vaikka ei olisi koskaan elämässään aiemmin ottanut ainuttakaan tanssiaskelta. Tunti ei vauhdikkuutensa ja hauskuutensa ansiosta jätä kylmäksi vanhaa konkariakaan, vaan tarjoaa jokaiselle jotakin. Musiikki ja vauhdikas meno takaavat sen, että kaiken tasoiset liikkujat viihtyvät tunnilla.

Tunnilla monipuolinen musiikkitarjonta mm. Pittbull, Michael Jackson, BeeGees, Frederik, Rednex, Scooter, Ritmo Tropical, ABBA, Dr.Alban, Madonna, ELVIS.

Ankarasti bailaten syke koholle ja hiki pintaan!


KEVENNETTY KUNTOTANSSI

Todella hauska, vauhdikas ja tehokas kevyempi tanssiliikuntatunti, jonka aikana tanssitaan helppoja, lyhyitä koreografioita, jotka koostuvat ko. olevalle tanssi/musiikkilajille ominaisista liikkeistä. Tunnilla ollaan koko ajan liikkeessä, vaihdellen tanssityylejä kappaleiden mukaan.

Tanssilajit esim. baletti, disco esim. Saturday Night Fever, lattarit, afro(hypytön), Suomiaerobic(kevytversio), huumoritanssi esim. letkis, tiputanssi.

Sopii hieman huonokuntoisemmille ja hitaampaa tempoa kaipaaville liikunnan harrastajille. Ei vaadi ennakko-osaamista. Tällä tunnilla jokainen voi kokea tähtihetkensä, vaikka ei olisi koskaan elämässään aiemmin ottanut ainuttakaan tanssiaskelta. Tunti ei vauhdikkuutensa ja hauskuutensa ansiosta jätä kylmäksi vanhaa konkariakaan, vaan tarjoaa jokaiselle jotakin. Tunti on hypytön, mutta halutessaan voi toki hypähdellä.

Tunnilla monipuolinen musiikkitarjonta mm. BeeGees, Paula Koivuniemi, Tom Jones, Ritmo Tropical, Brita Koivunen, Baccara.


Dance80Fit® UUTUUS! ja vuoden 2016 Liikuntatuotekandidaatti
Dance80Fit® on tanssillinen ryhmäliikuntatunti, joka on kehitetty suuren liikkujajoukon tarpeisiin. Yhdellä tunnilla saa koko paketin; aerobisen (tasasyke/intervalli ja HIIT), lihaskunto-osion (core, ja isot lihasryhmät) sekä liikkuvuustreenin.

Tunti on tehokas kunnonkohottaja ja rasvanpolttaja naamioituneena helppoon, tanssilliseen konseptiin. Sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille.

Tunnilla soivat pääasiassa 80-luvun klassikot, rap-, musikaali- ja elokuvamusiikki.